Friday, October 15, 2010

Yank.


Selamat petang fellas fellas sekalian!

Hari ni hari jumaat. Hujan air batu sekejap sekejap t
adi.
Macam awal je salji turun tahun ni.
Tak sempat nak bermesra dengan fall lagi.
Mungkin ini dinamakan rezeki. Hi hi hi.
Kenapa aku semangat gila update blog ni.
Ha. Mesti ada sesuatui ni.
Entah. Aku pun tak pasti.
Cuma rasa nak luah isi hati?
Atau sekadar suka suka menaip sambil makan nasi?
Aku pun masih tak mengerti.
Mungkin tak mahu blog ini terus sepi.
Tapi macam ade je orang nak baca blog ni?
Hi hi hi.

2,3 hari lepas aku ada borak dengan kawan2 aku pasal kereta2 semua. Macam2 la jenis kereta keluar. Kereta idaman masing2 gitu. Tapi dah 2 kali termimpi bawak kereta kat bawah ni.
Semangat nak belajar makin berkobar2. Tak mau mimpi tinggal mimpi je. Haha.
Orang putih cakap simpan lah impian setinggi bulan. Kalau terjatuh, jatuh ke bintang. Orait aa gak tu. Bintang pun okay jugak.


Ni lah dia. Fuh menawan.




Haa. Kereta idaman korang ape pulak?





1 comment:

leeya said...

mitsubishi lancer!!