Thursday, August 28, 2008

Why Do Malaysian Loves Roti Canai?

Mula2.. mari kita lupakan dahulu tentang tajuk diatas neh.. bagi aku ianya nampak seperti tajuk post untuk seorang penulis blog berkaliber.. tapi aku bukan lah penulis blog seperti itu! aku hanyalah teman mendengar bicara syahmi -Happy Birthday Syahmi!!.. waktu umar ngan adam tengah tengok bourne ultimatum, fakhrul tengah tengok peta dunia, dan azam tengah nyenyak lena dibuai mimpi- gud luck untuk exam esok azam!, aku n syahmi duduk2 santai borak2 tentang sarapan pagi yang best kat Malaysia. Syahmi tak berhenti2 bercakap tentang keenakan dan kemurahan harga roti canai di Malaysia dan dia mula menyimpan impian untuk bukak sebuah kedai bercirikan bistro mamak di tengah2 bandaraya Moscow neh. Wah! satu impian yang amat bagus dan bervisi syahmi!!

Kitorang cuba panjangkan lagi perbualan, tapi la
gi dipanjangkan lagi membuatkan aku nak buat satu post lagi untuk blog aku yang tak seberapa neh! hahaha!!
lantas aku pun bukak lah laptop dan usha gambar2 yang ada dalam laptop aku.

Tapi aku rasa macam best la nak kongsi gambar neh ngan korang semua.. Lihat gelagat mereka! ape pandangan korang?? hurmmm...



ok. tu je kot aku rase nak tulis untuk kali ini. Semoga bisnes roti canai Syahmi di moscow menjadi sau kenyataan! Roti banjir satu!!


4 comments:

sarah said...

roti canai....sedapnya....heee

semoga berjaya to ur fren.. =)

syahmiafnan889 said...

menarik topik ko...Serius aku rindu kedai MAMAK dow..ko cam ne?

aya hidayah said...

air ape 2???
jgn ckp .........(+_+)

.shazrin. said...

thanks akak sarah!! hik3!
syahmi, aku pun rindu juga pada mamak2 sekalian.. hahaha..
aya? terima kasih sebab melawat blog ku.. hehe.. tu sebenarnye ade membe ku yang agak rindukan air sirap sebenarnye..