Wednesday, April 15, 2009

Sehari Selangkah Ke Hadapan. Boleh kan?

Ketika entry ini dikarang, penulis berada dalam keadaan kekecewaan dan teruji dengan sistem pendidikan di Russia ini. Namun ini mungkin sebahagian dari ujian untuk mematangkan aku dalam kehidupan yang penuh dengan pancaroba ini. Insya Allah.
''Allah menguji seseorang itu kerana Dia pasti or
ang itu dapat menanggung ujian itu''

Hari ni aku melayari laman web dan busy berfacebooking, aku tertarik dengan comment sorang kawan aku ni. Renungkan bersama!


''dota=rekreasi minda..
tp..bila dota dah jd perkara no. satu dalam hidup..Allah no.brape?
kalau men"dota"kan diri lg lama dr mengHAMBAkan diri.....
kita ni jd HAMBA siapa??
so..biarlah dota sekadar rekreasi minda..
bukan perkara yg lebih atas drpd Allah...''

Okay chow. Usaha nak menghabiskan kerja engineering drawing harus dimulakan.
Bye!




4 comments:

ra|nbOw said...

hehe. sape hantu dota.
die la terase pedasnye. XD

Asyraf said...

down gak

IZAH said...

rainbow,
invited la sy untk baca blog awak..
guna emel nh,

nur.axiexah@gmail.com

sy tggu...
hari tuh sy bagi yahoo mail...
hehe

-silent reader-

iR Fadhe said...

hehe.dota pulak salah :P