Friday, April 10, 2009

Terlambat

Hey! Gila letih bangat hari ni. Dah pukul 2.45pg pun. Again. Insomnia masih menghantui diri aku.
Oleh itu, aku hadir ke sini untuk berkongsi lagi.
Malas nak baca? Blah. Jangan banyak cerita. Haha.

Hari ni genap usia aku 19 tahun 12 hari. Ape kene dengan 19 tahun? Inilah first time aku sambut birthday jauh dari family. Sambut kat bandar Moscow yang tak seberapa ni.
Ops! Moscow memang tak seberapa, tapi sangat bersyukur aku ada kawan2 yang memang lebih dari apa2! =)

Hurm. Aku amek kesempatan dan ruang yang ade kat blog aku ni untuk ucapkan TERIMA KASIH banyak2 tak terhingga pada semua kawan2 yang ingat (yang tak ingat pun takpe. haha) birthday aku ni! Rasa terharu dan gembira weh ada kawan2 macam kau orang semua.

Specials Thanks untuk:
1. Kanak2 group 01-121 (Arif, Dinie, Lah, Said, Lie, Aizat, Alia, Asnyra, Fynaz & Si Kecil)
2. Kanak2 istimewa (Kak Ayu, Aini, Aina, Ika)

Ape masalah tak boleh upload gambar ni?
Lain kali je la kot tengok gambar.
Ni je kot aku nak tulis untuk entry kali ni.
Terima kasih sekali lagi!
Tahun depan buat lagi okayh. lol. Haha







1 comment:

Umar Zakir Abdul Hamid said...
This comment has been removed by the author.