Monday, April 6, 2009

Insomnia. Bukan sesuatu yang mudah untuk diatasi.

Sekarang 2.29 pagi waktu tempatan. Dan aku masih belum boleh tidur.
Kenapa ya? Dan aku pun tak tahu kenapa tiba tiba tergerak untuk mengepost entri ni.
Mungkin aku perlu ingat kembali apa tujuan aku menulis blog ni dan kembali menulis dan berkongsi (itu pun kalau ade orang nak kongsi la. haha)?

Oh ya. Sudah 19 tahun rupanya umur aku. Sekejap sahaja masa berlalu. Rasa rasanya macam baru je aku ambik result spm minggu lepas. Jauh dah rupanya aku berjalan. Alhamdulillah. Terima Kasih Allah, untuk semua pengalaman ini. Semua cabaran dan halangan ini membuatkan aku lebih matang mengharungi hari2 mendatan
g.

Aku rasa setakat ni saja dulu entri aku kali ini. Rasa macam nak upload gambar birthday aku. haha. Mungkin nanti.

*mard, cepat update weh*-umar zakir.

Okey, bye! Selamat Malam Dunia!




3 comments:

ra|nbOw said...

huaaa. nasib baik ingt lg password blog n camne nak post entry! XD

daus said...

mad...ko mengalami mslh insomnia ke ak bt research psl insomnia..hehehe

mad....good luck with ur study

Umar Zakir Abdul Hamid said...

nice
bagus